Para / Staff Registration: 64th Annual Fall Conference and Vision Expo

October 4-5, 2019
Hilton of Jackson
1001 E. County Line Road
Jackson, MS 39211

Conference App: Download YAPP and use code FALL2019

Click Here to register online

Click here to download and mail / fax registration form

Paraoptometric / Optician Schedule (SUBJECT TO CHANGE)

Thursday, October 3

6:30 – 8:00 p.m.                               Beverly Roberts, CPOT, ABOC
                                                              The POWER in Words Leadership Course

Friday, October 4

7:30 – 8:00 a.m.                                Registration & Continental Breakfast Service

8:00 a.m. – 12:00 p.m.                   Irwin Shwom, OD, RDO: 4 hours
                                                                   When Wet Is Dry (2 hrs)
                                                                  You Make The Call (2 hrs)

8:00 a.m. – 10:00 p.m.                   Rod Fields, OD: 2 Hours
The Low Vision Patient, AOA  

12:00 – 1:15 p.m.                             Lunch On Your Own OR RSVP for the OFP Luncheon
1:30 – 4:30 p.m.                               MOA Annual Vision Expo
7:00 – 9:30 pm                  “The Road to 2020” Welcome Reception for ODs, Paras, Retirees, Sponsors, and Special Guests

Saturday, October 5

7:00 – 8:00 a.m.                                 Irwin Shwom, OD, RDO: 1 hour
                                                                   Dealing with Difficult Patients (1 hr)
8:00 – 9:00 a.m.                               Breakfast with Sponsor Messages

9:00 – 12:00 p.m.                             Irwin Shwom, OD, RDO: 3 hours
                                                                 Optical Screws and Fasteners Unlimited (1 hr)
                                                                The Final RX (2 hrs)

12:00 – 1:30 p.m.                             MOA/MPOA Membership Luncheon (RSVP requested)
                                                                 MOA/MPOA Awards and MOA Board Installation

1:30 – 5:30 p.m.                               Jerry Ann Himes, FANO, ABOM, NCLE (Additional Registration Required)
                                                                  Optical Boot Camp

5:30 – 7:00 p.m.                               CPR Renewal Course (Additional Registration Required)

To reserve a room at the Hilton:
Call (601) 957-2800 or go online at
http://bit.ly/2XTqcOR
MOA Conference rate is $116.00 a night
Group code: MOA19
Check-in: Thursday, Oct. 3, Check-out: Sunday, Oct. 6
Reservations must be made before Friday,  Sept. 6 to receive the conference rate